0
ثبت سفارش
تعداد
عنوان
معرفی محصول

 pH و اسید سنج گوشت هانا HANNA HI98163 

pH و اسید سنج حرفه ای گوشت هانا HANNA HI98163 دارای الکترود FC2323 با تیغه برنده گوشت توانایی و دقت بالایی در اندازه گیری pH موجود در گوشت دارد. در صنعت تولید گوشت ، مانیتورینگ و اندازه گیری میزان pH عوامل کیفی گوشت مانند ظرفیت پذیرش آب و عمر گوشت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.پس از کشتار ، فرآیند های بیوشیمی شروع به تجزیه گوشت می کنند.گلیکولیز پس از مرگ شروع به کار می کند.تبدیل گلیکولیز به اسید لاکتیک، باعث کاهش pH لاشه می شود.بستگی به تعداد فاکتور های زیادی از جمله نوع حیوان و حتی نژاد این نوع کاهش pH می تواند در یک ساعت تا حتی چند ساعت اتفاق بیوفتد.زمانیکه میزان pH به آرامی شروع به افزایش می کند نشانگر این است که تجزیه در گوشت اتفاق می افتد.مقدار pH بر روی ظرفیت آب داشتن و نگهداری آب در گوشت تاثر می گذارد که باعث تغییر رنگ در گوشت می شود.به طور کلی می بایست به صورت مکرر و لحظه ای تغییرات pH را در طی فرآیند تولید گوشت اندازه گیری کرد تا یک گوشت با کیفیت و سالم را تولید کرد.اندازه گیری میزان pH برای تولید کنندگان گوشت همیشه یک چالش بسیار بزرگی بوده است.روغن و جامدات ممکن اسا پوشش شیشه ای الکترود را در برگیرند. pH و اسید سنج حرفه ای گوشت هانا HANNA HI98163 با داشتن الکترود FC2323 به طور خاص و ویژه جهت اندازه گیری pH در گوشت طراحی شده است.شامل یک تیغه از جنس استیل ضد زنگ اطراف نوک مخروطی شکل الکترود FC2323 است.همچنین بدنه ای از جنس PVDF است که در برابر مواد شیمیایی خورنده بسیار حساس است.جنس PVDF همچنین باعث جلوگیری از رشد قارچ ها بر روی الکترود می شود.در کنار الکترود خاص و ویژه FC2323 برای گوشت ، pH و اسید سنج حرفه ای گوشت هانا HANNA HI98163 دارای فناوری هوشمند CAL Check™ نیز می باشد.در زمان کالیبراسیون مشخصات بوجود امده از جمله آلوده بودن الکترود و یا شکستگی در آن را به کاربر اعلام می کند.دستگاه هانا HI98163 دارای حالت مقایسه ای است.مهمترین مشکلی که در اندازه گیری مواد با غلظت بالا و یا چسبنده بوجود می آید ، چسبیدن مواد و جامدات به الکترود دستگاه و اندازه گیری نادرست pH می باشد.هانا HI98163 با مقایسه اطلاعات کالیبراسیون قبلی و اندازه گیری حال ، این موضوع را چک کرده و در صورت نادرست بودن تمامی اطلاعات را به کاربر اطلاع می دهد.زمان تمیز کاری الکترود ، تعویض و یا کالیبره کردن آن را مشخص می کند.دکمه دیگر و کاربردی دستگاه HANNA HI98163 دکمه AutoHold است که با فشار آن می توان مقادیر اندازه گیری و پایدار شده را به مدت چند ثانیه بر روی نمایشگر به صورت ثابت نگه داشت.حتی می توان مقادیر اندازه گیری شده را تا 200 نمونه بر روی حافظه داخلی ذخیره کرد و جهت آنالایز و بررسی بیشتر دده ها آن ها را به کامپیوتر توسط کابل میکرو USB مدا هانا HI920015 و نرم افزار HI92000 ذخیره کرد.از ویژگی های بارز و مهم pH و اسید سنج گوست هانا HANNA HI98163 می توان به داشتن صفحه نمایشگر LCD با نور پس زمینه جهت استفاده و اندازه گیری در مکان های کم نور و تاریک و نمایش اطلاعات GLP که شامل تاریخ ، ساعت ، بافر کالیبراسیون و آفست و شیب اشاره کرد.

مشخصات فنی :

محدوده اندازه گیری pH از -2 تا 20

رزولوشن 0.001 pH

دقت ± 0.002 pH

کالیبراسیون تا پنج نقطه از بین بافز های استاندارد

محدوده اندازه گیری ORP از -2000 میلی ولت تا 2000 میلی ولت – mV

رزولوشن 0.1 میلی ولت

دقت ± 0.2 میلی ولت

محدوده اندازه گیری دما از -20 تا 120 درجه سانتی گراد

رزولوشن 0.1 درجه سانتی گراد

جبران ساز دما ب صورت دستی و اتومات از -20 تا 120 درجه سانتی گراد

الکترود FC2323 جنس بدنه PVDF با سنسور دمای داخلی ، کانکتور DIN و طول کابل یک متر

ذخیره تا 200 نمونه داده

قابلیت اتصال به کامپیوتر با نرم افزار HI92000 و کابل USB

نوع تغذیه 4 عدد باتری 1.5 ولتی

خاموشی خودکار قابل تنظیم پس از 5 ، 10 ، 30 ، 60 دقیقه

محدوده دمای کاری دستگاه از 0 تا 50 درجه سانتی گراد


Professional Portable Meat pH Meter HANNA HI98163

In the meat processing industry, the monitoring of pH is considered to be of the utmost importance due to its effect on the meat's quality factors including water binding capacity and shelf life. Upon slaughter, biochemical processes begin to break down the meat. Glycolysis begins post-mortem, converting glycogen to lactic acid, reducing the pH of the carcass. Depending on a number of factors such as type of animal and even breed, this decrease in pH can take anywhere from a single hour to many. It is vital to monitor pH during this phase as once the lowest pH value is reached, the pH will begin to slowly rise, indicating that decomposition has begun.The FC2323 is an amplified pH electrode with a built-in temperature sensor. This probe is designed with low temperature (LT) glass, a conical tip shape, and is housed in a food grade PVDF body with a removable, piercing stainless steel blade. This electrode also features a unique open junction design in which there a viscolene (hard gel) electrolyte layer that is free of silver chloride (AgCl) between the sample to be measured and the internal reference cell. The open junction design resists clogging and the probe’s conical tip makes it ideal for pH measurements in meat and semi-solid food samples.Besides being supplied with a unique pH electrode for meat, the HI98163 has the Hanna's unique CAL Check™ feature that alerts the user to potential problems during the calibration process. This is a very important for the food processor since it is likely that the probe will be coated with the solids found in the food product being measured. This coating can easily lead to errors in pH measurement. By comparing previous calibration data to the current calibration, the meter will inform the user, with display prompts, when the probe needs to be cleaned, replaced, or if the pH buffer might be contaminated. After calibration, the overall probe condition is displayed on screen as a percentage from 0 to 100% in increments of 10%. The probe condition is affected by both the offset and slope characteristics of the pH electrode, both of which can be found in the GLP data.

  • مشخصات فنی
  • نقد و بررسی
  • نظرات کاربران
  •  pH و اسید سنج گوشت هانا HANNA HI98163 

    pH و اسید سنج حرفه ای گوشت هانا HANNA HI98163 دارای الکترود FC2323 با تیغه برنده گوشت توانایی و دقت بالایی در اندازه گیری pH موجود در گوشت دارد. در صنعت تولید گوشت ، مانیتورینگ و اندازه گیری میزان pH عوامل کیفی گوشت مانند ظرفیت پذیرش آب و عمر گوشت از اهمیت ویژه ای برخوردار است.پس از کشتار ، فرآیند های بیوشیمی شروع به تجزیه گوشت می کنند.گلیکولیز پس از مرگ شروع به کار می کند.تبدیل گلیکولیز به اسید لاکتیک، باعث کاهش pH لاشه می شود.بستگی به تعداد فاکتور های زیادی از جمله نوع حیوان و حتی نژاد این نوع کاهش pH می تواند در یک ساعت تا حتی چند ساعت اتفاق بیوفتد.زمانیکه میزان pH به آرامی شروع به افزایش می کند نشانگر این است که تجزیه در گوشت اتفاق می افتد.مقدار pH بر روی ظرفیت آب داشتن و نگهداری آب در گوشت تاثر می گذارد که باعث تغییر رنگ در گوشت می شود.به طور کلی می بایست به صورت مکرر و لحظه ای تغییرات pH را در طی فرآیند تولید گوشت اندازه گیری کرد تا یک گوشت با کیفیت و سالم را تولید کرد.اندازه گیری میزان pH برای تولید کنندگان گوشت همیشه یک چالش بسیار بزرگی بوده است.روغن و جامدات ممکن اسا پوشش شیشه ای الکترود را در برگیرند.

    • نادریان
    • چهار شنبه 25 فروردین 1400 - 10:01
    • 0
    • 0
    توانایی و دقت بالایی در اندازه گیری pH موجود در گوشت دارد .مرسی
    ارسال نظر
    نام:
    ایمیل:
    پیغام:
    کد مقابل را وارد کنید ...
محصولات مشابه